0

Servicii Select

Evaluarea proprietatilor

Evaluarea proprietatilor se face de catre unul dintre agentii nostri cu experienta si care se ocupa de aceasta zona, intrucat se vor verifica toate actele imobilului, se vor oferi sfaturi in masura in care trebuie facute actualizari.

0% Comision de la Cumparator pentru locuintele noi

Toate costurile noastre sunt suportate de catre dezvoltatorii imobiliari care vand prin intermediul nostru. Suntem o echipa tanara capabila sa va prezinte proprietatile noi din Iasi si sa va ofere cele mai bune solutii de cumparare.

Servicii de intermediere imobiliara pentru vanzare si inchiriere imobile

Serviciul de intermediere imobiliara are loc in baza unui contract de intermediere imobiliara pentru vanzare sau inchiriere incheiat intre proprietar si agentie. Preluam de la proprietari imobilele pe care le promovam in vederea vanzarii/inchirierii. Vizionam imobilele, preluam ofertele si verificam situatia juridica a acestora, anul constructiei, gradul de risc, etc. In esenta, obiectul contractului il reprezinta serviciul de intermediere imobiliara prestat de agentie in interesul beneficiarului. In cazul in care agentia identifica un cumparator care accepta si cumpara oferta acestuia, beneficiarul va plati agentiei comisionul in cuantumul prevazut in contract. Promovam ofertele pe site-uri de specialitate , pe site-ul nostru, in ziar, apoi identificam, selectam si prezentam beneficiarului potentiali clienti. Asistam la procesul de negociere, urmand ca noi sa oferim asistenta pe toata perioada derularii tranzactiei cat si pentru actiunile post vanzare.