0

Activitatea consilierului imobiliar

Descopera rapid si simplu cu ce se ocupa un consilier imobiliar, care ii sunt responsabiliatile in raport cu colegii din echipa si care este relatia sa cu clientii si partenerii

1. Lucrul in echipa Select

Respect

Respectandu-i pe cei de langa noi, ne respectam pe noi insine. Dam valoare echipei Select prin respectul pe care noi toti ni-l demonstram mereu.

Colaborare

Lucrul in echipa inseamna rezultate mult mai mari peste ceea ce poti realiza singur. Vorbeste, fii deschis, ajuta si sustine-ti echipa.

Empatie

Ofera intotdeauna ceea ce vrei sa primesti. Clientii tai vor aprecia mereu zambetul, rabdarea si intelegerea pe care le-o oferi.

2. Sisteme de lucru informationale

Promovare

Folosim sisteme de promovare familiare agentilor imobiliari de pretutindeni si publicam ofertele imobiliare pe cele mai cunoscute platforme de publicitate.

CRM

Cea mai importanta unealta de managerizare a cererilor, ofertelor, proiectelor imobiliare si a clientilor iti ofera un sistem automat si eficient de lucru.

Social Media & Mail

Trimite mesaje si mailuri, foloseste sistemele social media sa comunici, sa descoperi piata, sa publici informatii utile si sa fii mereu dinamic si conectat.

3. Intelegerea pietii imobiliare

Preturi

Punctul de plecare si cel de finalizare pentru orice tranzactie imobiliara. Important, negociabil, estimativ, emblematic, definitoriu.

Oferte si cereri

Doua jumatati de nedespartit ale unei tranzactii imobiliare. Consilierul imobiliar face matching-ul intre clientul ofertant (oferta) si clientul solicitant (cerere).

Clienti

Esentialul din ecuatia fiecarei tranzactii imobiliare este clientul, persoana, omul. Trateaza-l cum ti-ar placea tie sa fii tratat si vei avea succes.

4. Comunicarea cu clientii si partenerii

Negociere

Folosim sistemele de promovare tipice si familiare agentilor imobiliari de pretutindeni. Postam anunturile imobiliare pe cele mai cunoscute platforme de publicitate.

Win - win

Cea mai importanta unealta de managerizare a cererilor, ofertelor, proiectelor imobiliare si a clientilor iti ofera un sistem automat si eficient de lucru.

Recomandari

Trimite mesaje si mailuri, foloseste sistemele social media sa comunici, sa descoperi piata, sa publici informatii utile si sa fii mereu dinamic si conectat.

5. Succesul in tranzactii

Curaj

Poate ca uneori este normal sa iti fie teama de un nou inceput, dar acum a sosit momentul sa alegi:
iti traiesti fricile sau iti traiesti visurile?

Profesionalism

Standardele activitatii si tinutei tale se vor reflecta si in rezultatele tale de zi cu zi. Mai mult profesionalism, mai multe tranzactii, mai multe reusite.

Incredere

Atata timp cat nu vei uita ca fiecarui imobil i se potriveste un proprietar, fii sigur ca vei avea mereu sanse sa inchei aproape orice tranzactie imobiliara.

Daca iti place sa lucrezi alaturi de si pentru oameni,
daca vrei sa ii ajuti sa faca una din cele mai importante tranzactii din viata
si -in plus- daca te atrage perspectiva unui castig material substantial,
atunci job-ul de consilier imobiliar ti se poate potrivi!

Vino sa vorbim!

O noua cariera si o noua viata
pot incepe chiar acum.

Aplica pentru postul dorit aici:

Toate campurile sunt necesare.